Veletrh FOR GASTRO & HOTEL: Představí novinky z pohostinství, nedílnou součástí bude odborný kongres.

Publikováno: 24.9.2018 09:08

Autor: ABF, a.s.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL: Představí novinky z pohostinství, nedílnou součástí bude odborný kongres.

Exhibice elitních osobností z gastronomie, prestižní soutěže, technologické i potravinářské novinky a degustace delikates. To bude 8. ročník mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Ve dnech 4. až 7. října 2018 se v areálu PVA EXPO PRAHA představí to nejlepší z pohostinství. Nebude chybět ani odborný kongres s tématem Lidský faktor.

Exhibice elitních osobností z gastronomie, prestižní soutěže, technologické i potravinářské novinky a degustace delikates. To bude 8. ročník mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL. Ve dnech 4. až 7. října 2018 se v areálu PVA EXPO PRAHA představí to nejlepší z pohostinství. Nebude chybět ani odborný kongres s tématem Lidský faktor.

Ještě větší show! Na 400 vystavovatelů, 15 000 m2 výstavní plochy a bohatý program pro profesionály i amatéry. To bude FOR GASTRO & HOTEL 2018. V rámci programu proběhnou soutěže, exhibice barmanů, baristů, teatenderů a pivních specialistů. V Hale 1 se mohou návštěvníci těšit na akci TEFI-TEX HOUSEKEEPING CUP, která představí efektivní ukázky řešení úklidu a stlaní pro hotelové pokojské.

Hala 7 výstaviště PVA EXPO PRAHA se pochlubí přehlídkou cukrářské elity. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR se v rámci veletrhu uskuteční soutěž CUKRÁŘ ROKU 2018 – HOLLANDIA CUP. Nebude chybět ani exhibice hvězd španělské kulinářské sféry Lorenza Sinisiho a Javiera Carboneho. Odborné i laické veřejnosti předvedou, co dokáží revoluční grily pro profesionály JOSPER. Součástí programu budou i prezentace a degustace delikates a přehlídka technologických a potravinářských novinek. Slevu 50 Kč na vstupenku získáte do 3. 10. na www.for-gastro.cz/sleva.

Odborný kongres pro profesionály

Na své si přijdou odborníci z oboru gastronomie a ubytování. Právě pro ně je první den veletrhu 4. října v Kongresovém sále připraven KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Hlavním tématem bude Lidský faktor. Profesionálové z oblasti pohostinství se mohou těšit na mnoho zajímavých přednášek, workshopů i na panelovou diskuzi.

Akci určenou pro zástupce gastronomických a ubytovacích zařízení zahájí přednáška Jany Gotvaldové z ČSÚ na téma Pohostinství a ubytování očima statistiky a přednáška prezidenta Asociace hotelů a restaurací ČR Václava Stárka s názvem Co nám brání v podnikání? Následovat bude panelová diskuze s podtitulem Válka o talenty začala! V odpolední části programu se mohou účastníci těšit například na přednášky a workshopy Gastronomie 2.0. Štěpána Tůmy ze Sodexo Benefity, Kuchaři nové generace: Jaký je koncept budoucnosti? Jiřího Horáka z Ardo, Digitální guláš – proč vás nenajdou a proč nenakoupí od Vladimíra Buti z Mediatelu. Stanislav Sekyra a Petr Stádník z MAKRO Cash & Carry představí workshop s názvem Za stejné peníze více muziky a Peter Heneš z Made in Japan uvede Foodstyling Workshop. V rámci slavnostního galavečera budou vyhlášeni vítězové CENY VLTAVA LABE MEDIA o nejlepší koncept, inovaci a start-up gastronomických a ubytovacích podniků. K účasti na kongresu se zaregistrujte na www.kongresforgastro.cz.

URL adresa: http://www.euroexpo.cz/2-103044-veletrh-for-gastro-hotel-predstavi-novinky-z-po
Vytištěno: 20.5.2024 v 14:14