Publikováno: 25.1.2016 13:42
Autor:
Mezinárodní veletrh pekařů a cukrářů - 5. - 9. února 2016 - severní výstaviště Villepinte Paříž
Celosvětové setkání pekařů, cukrářů, výrobců zmrzlin a krémů, čokolád a sladkostí, ale i mezinárodně uznávaných soutěží, ocenění a praktických ukázek. Veletrh opět nabídne návštěvníkům ucelenou přehlídku všeho, co tato profese potřebuje : od surovin až po stroje, hotové výrobky a služby.
Představí se nová zóna „Pekařská restaurace“ a zejména soutěže, které jsou již zavedené a které mají ve světě dobré jméno. Bude to úžasná podívaná dovednosti a nápaditosti soutěžících z různých zemí. Vše bude probíhat v zóně „Cube“ v zadní části haly 5.
K nejoblíbenějším patří jistě prestižní a světově uznávaná soutěž o mezinárodní pohár pekařství Coupe du Monde de la Boulangerie. Této oblíbené soutěže se zúčastní 12 družstev (3-členných) z různých zemí a budou soutěžit ve 3 kategoriích : Bageta & Chléb - Plněné & Zapékané pečivo - Umělecké dílo.
Neméně zajímavá je soutěž o umělecké cukrářské dílo Mondial des Arts Sucrés. Účastní se jí 16 dvoučlenných smíšených družstev (vždy 1 muž a 1 žena). Každé družstvo se bude překonávat v kreativitě a v uměleckém výtvoru.
Pro 80 000 návštěvníků a 800 vystavovatelů z různých zemí je veletrh Europain & Intersuc ideálním místem, kde se ochutnává a testuje kvalita výrobků, kde je možné vidět směr, kterým se celý obor ubírá, vyměňovat si zkušenosti, získávat nové kontakty a rozšiřovat své podnikání. Zkrátka „být v obraze“ toho, co se v tomto oboru děje.
Pro další informace a vstupenky volejte českou kancelář veletrhu Active Communication Praha, tel. 222 518 587, info@francouzskeveletrhy.cz