SIAL útočí na naše chuťové a čichové smysly

Publikováno: 10.9.2014 15:43

Autor:

SIAL útočí na naše chuťové a čichové smysly

Mezinárodní veletrh potravin a nápojů SIAL slaví letos 50. výročí.

SIAL se koná v Paříži na severním výstavišti Villepinte od 19. do 23. října 2014. Letošní ročník bude výjimečný, protože veletrhu je 50 let. A hodlá to patřičně oslavit. Program bude pestrý, uskuteční se řada akcí přímo v halách a na stáncích vystavovatelů. Mistři kuchaři se budou předhánět, každý bude chtít ukázat to nejlepší ze svého gastronomického umění. Na veletrhu bude zřízeno také TV studio SIAL, které bude vysílat celou řadu pořadu věnovaných výhradně odvětví restauračních služeb. V nabídce jsou i .
SIAL se za dobu své existence stal opravdovou značkou a referencí v potravinářském světě a dnes je to vysoce hodnocená událost ve svém oboru. Veletrh proniká do dalších odvětví, jako jsou technologie a služby, čímž upevňuje svou pozici v potravinářství - od výroby až po odbyt hotových výrobků.
Své dotazy volejte do české kanceláře veletrhu : Active Communication Praha, tel. 222 518 587, info@francouzskeveletrhy.cz.

URL adresa: http://www.euroexpo.cz/2-101913-sial-utoci-na-nase-chutove-a-cichove-smysly
Vytištěno: 25.4.2025 v 22:14